O NAMA

Počeli smo sa radom 1982.godine kao mala zanatska radnja za proizvodnju sirove gume i proizvoda od gume.
Nakon deset godina, 1992. godine, zanatska radnja prelazi u privatno preduzeće koje se ubrzo razvilo u jednog od najznačajnijih proizvođača na ovim prostorima.

Pored gotovih proizvoda, proizvodimo više vrsta sirove gume, vitona, kao i silikonske gume koja podnosi temperature do 300°C, a služi za dalju preradu. U asortiman proizvoda smo 2002. godine uvrstili i patosnice za automobile rađene po modelima poznatih svetskih firmi. Dve godine kasnije počinjemo sa proizvodnjom PVC creva raznih profila, armiranih creva, pancir creva otpornih na ulja, naftne derivate i visoke radne pritiske, kao i mnogih drugih proizvoda koji su našli primenu u mnogim granama industrije.

Danas, sa više od 70 zaposlenih radnika pažljivo odabrane strukture, na oko 2500m² poslovnog prostora, savremenom opremom, proizvodimo naše proizvode i osvajamo nove tehnologije, uz stalnu kontrolu kvaliteta proizvoda u cilju održavanja konstantnog vrhunskog kvaliteta.

Osnovni principi na kojima od početka zasnivamo našu poslovnu saradnju su: ne postoji nerešiv problem, i ne nudimo ono što ne možemo ostvariti.
Svi naši proizvodi usklađeni su sa zahtevima evropskih standarda. "UNA-ZORČIĆ" je izvršila sertifikaciju po međunarodnom standardu ISO 9001:2015, ISO 14001:2015.

O kvalitetu proizvoda najbolje govori dugogodišnje poverenje mnogih domaćih i stranih poslovnih saradnika.


Klikom na dugme ispod možete pogledati naše poslovne objekte.

MALOPRODAJA I PROIZVODNJA

40 GODINA ISKUSTVA U PROIZVODNJI
GUMENIH SMEŠA I PREDMETA OD GUME

Više od četiri decenije neprekidnog razvoja i unapređenja poslovanja, osvajanja i implementacije novih tehnologija, usavršavanja stručnog kadra zaposlenih, praćenje zahteva tržišta i brzog odgovora na sve izazove, garancija su kvaliteta naših proizvoda.